dinsdag 7 juli 2009

eindelijk!

eindelijk tijd om even iets te schrijven!! de voorbije dagen zijn zo druk geweest dat we amper tijd hadden om te eten.
nu is het wat rustiger want we zijn begonnen aan onze rit naar het noorden. vandaag stond secuoia nat park op het programma (dat met de grote bomen). dat was echt heel mooi: watervallen, schaduw EN we hebben zelfs het geluk gehad een beer tegen het lijf te lopen!
de dagen hiervoor hebben we vooral de steden los angeles en san diego bezocht. in LA botsten we toevallig op het huis van michael jackson, maar ook hollywood en de stranden mochten niet ontbreken. mijn favoriet was venice beach: een strand vol rare mensen (maar echt raar, zelfs voor amerika). maar het allerleukste in LA was het concert van john fogerty in de hollywood bowl. die ligt tussen de hollywood hills en je hebt er zicht op het hollywood teken. bovendien was het ter ere van 4 juli( de nationale feestdag in amerika) en stonden alle crazy americans recht om het volkslied uit volle borst mee te zingen.
ook jim, santi en vianca hebben we bezocht, echt leuk om hen terug te zien. vooral nu ze allemaal ook kinderen hebben. en viancas verloofde is bovendien een echte amerikaan die het bezit van vuurwapens vurig verdedigde :-).
morgen trekken we dan naar san fransisco waar ik hopelijk wat meer op het internet kan.
voor de ongerusten onder ons (mama): het rijden gaat heel goed, de banen zijn hier enorm breed, de amerikanen rijden als echte gentlemen, echt heel wat anders dan de belgische wegpiraten. het enige problee; is dat we nogal vaak verloren rijden (maar wat wilt ge met vier vrouwen :-)).
dat is alles wat ik nu zo even kan bedenken.
tot snel!

1 opmerking: